Werkzaamheden
.
De verbouwing van een woonhuis, badkamer, keuken, aanbouw van een serre, verdieping of een garage is een gebeuren dat aanzienlijk in kan grijpen in het levenspatroon van u als bewoner. Bouw en Onderhoudsbedrijf Peeters denkt voor en tijdens de verbouwing met u mee.  Indien u wenst kunt u zelf werkzaamheden verrichten om zo de kosten te drukken.

Verbouw
Heeft u verbouwingsplannen, dan zult u merken dat u bij ons niet alleen een passende offerte krijgt, maar u ervaart ook het vakmanschap en enthousiasme om uw verbouwplannen zo optimaal mogelijk uit te voeren. We verzorgen voor u de planning en de uitvoering, waarbij we altijd rekening houden met uw wensen.

Renovatie
Renovatie draagt veelal bij aan een belangrijke verbetering van uw pand. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een dak of gevel, het vernieuwen van een keuken of badkamer, of het vervangen van lood en voegwerk. Een renovatie is vaak een ingrijpende gebeurtenis, vooral als u tijdens de renovatie in het pand blijft wonen. De overlast dient tot een minimum beperkt te blijven en van zo kort mogelijke duur te zijn. Een renovatie stelt hoge eisen aan de uitvoering en hoort geen afbreuk te doen aan het karakter van het pand. Tijdens renovatie is het vaak van belang om in het werk, een vakkundige oplossing te zoeken, voor onverwacht optredende problemen. Heeft u plannen om te renoveren, profiteer dan van het vakmanschap en jarenlange ervaring van Bouw en Onderhoudsbedrijf Peeters. Velen gingen u reeds voor. 

Onderhoud
Klein timmerwerk en verder alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan uw woning, bedrijfshallen of ander vastgoed.

Nieuwbouw
Een nieuwe woning, garage of een tuinhuis worden in overleg met u gemaakt zoals u dit wenst. Bouw en Onderhoudsbedrijf Peeters adviseert u met haar kennis en ervaring over materiaal keuze, de te volgen aanpak en waar mogelijk, het besparen op de kosten, zodat we samen tot het gewenste resultaat komen.

Onderaanneming
Het verzorgen van onderaannemers voor u, zoals CV- en loodgieterswerk, elektra, tegel- en stukadoorswerk, enzovoort.

Welke werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:
-Timmerwerk
-Metselwerk
-Overkappingen
-Dakramen
-Dakkapellen
-Plafonds
-Onderhoudswerk aan woning of bedrijfspand
-Sloopwerk
-Constructiewerk (plaatsen stalen balken)
-Plaatsen kozijnen, ramen en deuren zowel binnen als buiten
-Aanpassen vast glas naar draai-kiep ramen
-Isoleren en vernieuwen van daken
-Aanbouw en overkappingen
-Storten en monolitisch afwerken betonvloeren
-Smeren van cementdekvloeren

Kortom heeft u plannen? maak eens een afspraak voor een ori├źnterend gesprek.